Testimonials

We are very proud of the service we provide for our customers. In fact, we see a client relationship drastically more personal than that of most agencies in our field. Our client relationships do not start at 9AM and end at 6PM—they stay with us to continually receive the quality service they deserve.
“NRG-format heb ik ingezet toen ik een bodemgebonden warmtepomp wilde. Echt topwerk is er geleverd! Ze hebben enorm veel specialistische kennis en de passie straalt er vanaf. Ik ben er blij mee.”
K. de Jong
“In ons nieuwe bedrijfspand wilden we graag een warmtepomp. Niet alleen omdat dit goed voor het milieu is en beter aansluit bij de maatschappelijke verantwoordelijkheden van een bedrijf anno nu, maar ook omdat er erg aantrekkelijke financiële regeling zijn. NRG-format heeft zowel de engineering als installatie uitgevoerd en we zijn er erg tevreden over. Zeker een aanrader!”
Ladage Beheer
Founder
“Ik ken de eigenaar van NRG-format als een zeer passievolle man en daarom heb ik NRG dan ook ingezet voor mijn warmtepomp. De werkmethode en kennis spreekt mij erg aan. De quick scan die NRG heeft ontwikkeld laat direct een realistisch beeld zien over de investering en het rendement. Prachtwerk geleverd!”
C. van Ree