Zet NRG-format in voor uw duurzame klimaatsysteem

NRG-format is expert wat betreft duurzame energiesystemen en kan de volledige engineering verzorgen. Middels de Quick Scan van NRG-format  kunnen we direct adviseren welk energiesysteem het beste bij uw situatie, object, doelstelling en budget past. Onze ontwerpen zijn modulair opgebouwd. De installatie wordt dusdanig ontworpen, zodat het in de toekomst mogelijk is deze - zonder drastische ingrepen in de technische schil - gemakkelijk en kostenefficiënt uit te bouwen. Zo kunt u bijvoorbeeld beginnen met een warmtepomp en deze in de toekomst uitbreiden met zonnepanelen. Wij kunnen het gehele verduurzamingstraject op ons kunnen nemen; van advies, tot aan engineering, tot aan de uitvoering

DIENSTEN

Quick Scan

NRG-format heeft een Quick Scan ontwikkeld, die u direct de beste opties wat betreft duurzame energiesystemen laat zien. Dit op basis van uw wensen, situatie, object, doelstellingen en uw budget. Onze Quick Scan wijkt enkel 5% van de realiteit af; uniek binnen de branche!

Definitief ontwerp

Tijdens de Quick Scan fase hebben we het beste duurzame energie plan met u bepaald. Om het duurzame energiesysteem te kunnen implementeren, worden er definitieve installatie ontwerpen gemaakt aan de hand van uitgebreide berekeningen, geheel volgens ISSO 51, 3 en 57.

Implementatieplan

Wij willen dat de realisatie van het duurzame energieplan optimaal en efficiënt verloopt. Een integrale aanpak is hierin essentieel en daarom kunnen wij dan ook een uitgebreid stappenplan opstellen, waarbij de uitvoerende partijen weten wat er op welk moment moet gebeuren.

Offertes

Het is voor de uitvoering van belang dat u met goede partijen samenwerkt. NRG-format kan daarom de offertes voor u aanvragen en deze beoordelen op basis van voor u belangrijke criteria, zodat enkel de beste partij uw duurzame energiesysteem installeert.

Realisatie

Tijdens het installeren van het duurzame klimaatsysteem is de juiste coördinatie van belang. Daarom kan NRG-format de installatiebegeleiding op zich nemen. Aan de hand van een operationeel handboek en controles garanderen we dat alles verloopt volgens het plan. 

Monitoring

Als het duurzame klimaatsysteem is geïnstalleerd, gaan we meten of alles nog werkt volgens het plan. Daar waar mogelijk zullen we het systeem verder voor u optimaliseren. Iedere maand kunnen wij u voorzien van energie rapportages en eventuele storingen verhelpen.

Wat onze klanten zeggen