Stap 5 realisatie

NRG-format kan worden ingezet bij de realisatie van uw duurzame energie installatie. 

Realisatiefase duurzame energiesysteem:

  • Installatiebegeleiding: met dertig jaar ervaring en alle benodigde certificaten kunnen we de installateurs voorbereiden en begeleiden bij het installeren van uw duurzame energiesysteem. Op deze manier mag NRG-format van de overheid zelfs installateurs die niet gecertificeerd zijn, toch betrekken bij de implementatie, omdat zij volgens onze werkprocessen zullen werken en wij de verantwoordelijkheid dragen. 
  • Tussentijdse controles: tijdens het implementeren van uw duurzame energiesysteem zijn er installatie-onderdelen die tussentijds gecontroleerd moeten worden, omdat deze verder in het proces niet meer zichtbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan het leidingwerk.
  • Inbedrijfstelling: NRG-format kan de volledige inbedrijfstelling op zich nemen. Er wordt gekeken of alle componenten geheel volgens de operationele eisen geïnstalleerd zijn.
  • Eindcontroles: ook de eindcontroles bij oplevering kunnen worden verzorgd door NRG-format. Dit betekent dat we de gehele duurzame energie installatie uitvoerig op de werking controleren en afleveren volgens bestek. 

Click to edit this heading