Stap 1 Quick Scan

Met de Quick Scan kunnen we u al direct de beste duurzame energiesystemen voor uw situatie laten zien. Deze conceptontwerpen wijken maar 5% van de werkelijkheid af. Hierdoor kunnen we uw verwachtingen beter managen en snel zeer nauwkeurig definitieve ontwerpen opstellen in de vervolgfase. De benodigde investering en het rendement zijn al direct inzichtelijk per ontwerp!

 

Voordelen Quick Scan:

  • Een aanzienlijke besparing aan advieskosten: de duurzame energie Quick Scan geeft direct gepersonaliseerde conceptontwerpen weer. Deze ontwerpen wijken maar 5% van de realiteit af. Dit bespaart u veel kosten in de definitieve ontwerpfase. 
  • Kennis om zelf voor het beste duurzame energiesysteem te kiezen: door de overzichtelijke vergelijking van alle duurzame energiesystemen als resultaat van de Quick Scan, weet u precies waarom u voor een bepaald systeem zou kiezen. NRG-format licht alle systemen direct mondeling toe. 
  • Inzicht in het rendement: door de Quick Scan is het direct inzichtelijk wat uw investering zal opleveren, zowel qua energiebesparing als het financiële rendement.
  • Een versneld implementatieproces: het conceptontwerp uit de Quick Scan fase wijkt maar 5 % af van het definitieve ontwerp. Dit betekent dat u in alle vervolgstappen, richting het implementeren van het systeem, veel geld en tijd bespaart.

Click to edit this heading